onsdag 22. oktober 2008

Brannøvelse i Harstad


Hei folkens. I dag har alle HS folk på skolen min (Rå), Stangnes og noen studenter fra Høyskolen i Harstad (HIH) vært på brannøvelse. Egentlig var det veldig kjedelig siden det bare var fire som ble skikkelig skadd. Vi andre var bare vanslige folk som skulle bli evakuert fordi det hadde vært en kollisjon mellom en "traktor" og en tankbil med propan.


Det eneste jeg gjorde var å gå rundt dem mens de prøvde å hjelpe disse som var i "nød", tok litt bilder og sto i grunn i veien:P Etter hvert kom en brannmann som jaget oss bortover kaia. Der ble vi plassert i en buss og kjørt til Harstadhallen. Vi ble skrevet inn og måtte gi en del opplysninger fra oss, så fikk vi kakao, hadde evaluering og fikk gå... Ikke noe særlig artig, de i fjor var myyyye bedre: da fikk vi sminket oss både rød og blå med blod og greier. Jaja, får håpe de skal øve flere ganger og trenger oss som markører igjen.


Det positive var at vi var ferdig kl. 2 og måtte vente til halv 4 bussen. Da ble det jo litt tid til shopping. Slapp av folkens! Jeg kjøpte for det meste bare julegaver og slikt:P


(åj, nå hører jeg sirener utenfor, hva skjer??? Så ut av vinduet og der kjørte en brannbil, to sykebiler og en politibil... hmmm... Håper ingen er skadd, selv om det ser slik ut...)



Ingen kommentarer: